Logo

Chokmokkaroulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bund:
4 æggeblommer
80 g flormelis
4 æggehvider
45 g flormelis
50 g kakao
2 spsk Maizenamel

Fyld:
200 g usaltet smør
1/2 dl meget stærk kaffe
125 g sukker

Pisk æggeblommer og 80 g flormelis, til massen er helt lysegul (ca. 5 min). Pisk først æggehviderne helt stive og derefter seje med de sidste 45 g flormelis. Vend de seje æggehvider op i æggemassen og sigt kakao og Maizena over. Vend det hele forsigtigt sammen og kom dejen i en papirform af bagepapir (30x35 cm). Bag kagen midt i ovnen ved 200° i ca 8 min. Vend den straks ud på sukkerdrysset papir og lad den køle lidt.

Kog sukkeret op i den meget stærke kaffe og lad det koge ind til en sirup. Når sirupen er kølig, men ikke stivnet, piskes smørret i, så massen er blød og luftig. Smør denne masse på den afkølede rouladebund og rul den. Lad sukkeret fra papiret danne pynt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.645 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ChokoladepieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Oldes æbleskiverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• DobbeltkransTilberedningstid: 25-30 min. Hævetid, i alt: 1¼ time. Bagetid: 30-35 min. Fryseegnet. Kan...
• Chicago-dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os