Logo

Chokoladehjerter 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørdej:
3 dl hvedemel
150 g smør
1 knivspids salt
1 æggeblomme
 
Fyld:
75 g kværnede mandler
2 små æg
½ dl sukker
½ dl fløde
1 spsk hvedemel
 
Pynt:
chokolade
mandelflager
 
Hak hvedemel, smør og salt sammen til en grynet masse.
Saml dejen med æggeblommen.
Tryk dejen ud i små hjerteforme.
Rør fyldet sammen fordel det på formene.
Sæt dem i en 200ºC varm ovn i ca. 20 min, til de har fået pæn farve.
Lad dem køle af.
Smelt chokoladen og smør den på kagerne.
Pynt med mandelflager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.753 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her