Logo

De bedste boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g vand
50 g gær
600 g hvedemel
5 g salt
1 æg
50 g sukker
80 g smør

Alle ingredienserne blandes sammen i en passende skål undtagen smøret som blødgøres, og æltes i til sidst. Dejen æltes til den får et glat ydre. Lad dejen hvile i ca. 30 min. Herefter deles den i ca.15 lige store klumper, som formes runde, og sættes på en bageplade med bagepapir. Bollerne hæves lunt i ca. en time. Stryges med æg, og bages ca 7-8 min. ved 250°C

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.910 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her