Logo

De nemmeste boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
8 spsk lunkent vand
3 dl mælk
6 tsk sukker
¾ tsk salt
60 g blødt fedtstof el. ½ dl olie
600 g hvedemel
 
Opløs gæren i vand fra den varme hane (30ºC.)
Tilsæt det øvrige, men kun halvdelen af melet.
Ælt dejen sammen og ælt efterhånden mere af melet i, til dejen slipper.
Tril dejen til en pølse, og skær i passende stk
Form til kugler og stil dem på en beklædt plade.
Dæk med et rent håndklæde, stil til hævning i 10-20 min.
Pensl med æg og bag ca. 12 min. ved 225ºC.
 
Tips: Kom evt. kardemomme el. vanilje i, efter smag. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.088 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her