Logo

Engelsk plumkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g smør
150 g sukker
1 æg
200 g hvedemel
1 ½ strøget tsk bagepulver
¼ tsk salt
100 g tørret frugt som svesker, rosiner, korender, og sveskerne hakkes fint
1 dl kaffefløde eller mælk

De rører smør og sukker skummende, blander heri ægget og til sidst hvedemel med bagepulver og de tørrede frugter.
Til sidst røres kaffefløden – eller mælken i, og alt blandes godt.
En form, der rummer knap 1 ½ liter, smøres godt med blødt smør og drysses med rasp.
Kagen bager heri på nederste rille ved 175-200° i ca. 45-50 min.
Prøv med en tandstikker, om kagen er bagt tilpas.
Køler lidt i formen og vendes derefter ud på en bagerist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.246 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her