Logo

Farsgryde med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød
250 g kvark
1 dåse tomater
1 tsk oregano
500 g frosne blandede grønsager med små karotter
1 dl oksebouillon
200 g kogt snoet pasta

Kødet brunes i smør og så hele stykker som muligt.
Heri blandes kvark, krydderier, tomater og de frosne grønsager samt
bouillon.
Alt småkoges i 10 minutter.
Den snoede pasta blandes i og retten smages til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.822 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her