Logo

Fastekringler - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Fastekringler - Marie's

Disse små kringler spises flækkede og med smør på. Ælter man lidt kommen i dejen og pensler med æg og kommen, kaldes de Kommens­kringler. (forrest i billedet)  - 12 stk

 

250 g mel (ca. 4 ½ dl)

75 g smør

25 g gær

½ tsk salt

1 tsk sukker

1 ½ dl vand

æg til pensling

evt. kommen

 

Findel fedtstoffet i melet, så det minder om reven ost.

Bland salt og sukker i.

Udrør gæren i lunkent vand.

Ælt dejen sammen og lad den hæve tildækket i 45 minutter.

Slå dejen sammen og del den i 12 portioner.

Tril hver dejportion til fingertykke pølser, som formes til små kringler.

Lad dem efterhæve på bagepapir lagt på bagepladen.

Pensl med sammen­pisket æg og bag ved 225°C i 12mphasis'>-15 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.263 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her