Logo

Flødebollelagkage med frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 lagkagebunde
1/2 l piskefløde
ca 12 flødeboller
2-3 slags frisk frugt efter eget valg
 
Pisk fløden til skum og del det i 3 skåle.
Bundene fra flødebollerne skæres fra og resten af flødebollerne moses og
blandes med den ene del flødeskum.
Frugterne skrælles, skæres i tern og blandes med den anden del flødeskum. Fordel frugtblandingen på den første lagkagebund og flødebolleblandingen på det næste lag.
Den sidste del flødeskum bruges til at pynte lagkagen med, evt. sammen med skiver af frisk frugt.
 

Tips: Lagkagen bliver ekstra god, hvis den laves 1/2 døgn før den skal
spises.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.488 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KransekagestykkerHjemmebagte kransekagestykker smager vidunderligt og er faktisk ret nemme at lave selv -...
• Baselkage Dette er en spændede opskift på en kage, som er blevet set i et bageri i Trondheim. Kagen...
• LuksusmakronerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffelsuppe med brøndkarse + Appelsinkvark og havredrysEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os