Logo

Havergrynskager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g plantemargarine
100 g sukker
2 tsk citronsaft
1 lille æg
75 g havregryn
75 g hvedemel
1 tsk bagepulver
10 g hakkede hasselnødder

Margarinen røres sammen med sukker, citronsaft og æg.
Gryn, hvedemel og bagepulver tilsættes lidt efter lidt, til sidst de hakkede nødder.
Dejen sættes på en bageplade med en dessertske og bages ved 190°C i 15-20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.065 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her