Logo

Islandsk lagkage 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bund.
1 pakke TUC saltkiks
100 g hakkede hasselnødder
2 dl melis
3 æggehvider
1 tsk bagepulver

Æggemasse:
3 æggeblommer
3 tsk vanilje
1 spsk melis
¼ piskefløde
(Piskes sammen)
 
Saltkiksene knuses, og blandes med nødderne.
Æggehviderne piskes med sukker og bagepulver.
Det hele blandes og hældes i en springform.
Bages i 25 min. ved 175ºC og afkøles.
¼ L piskefløde piskes, og æggemassen blandes i.
det hele hældes over den afkølede bund og sættes i fryseren.
 
Tips: Den tages ud ca. en time før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.024 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her