Logo

Jordbær Mazarintærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 portion mørdej
 
250 g sukker
250 g smør
250 g marcipan
30 g hvedemel
2 ½ dl hele æg
50 g flormelis
½ stang vanilje
4 dl piskefløde
75 g chokolade
2 bk jordbær
 
Rul mørdejen ud i to tærteforme.
Rør sukker sammen med det blødgjorte smør.
Rør marcipan og hvedemel i.
Tilsæt æggene lidt ad gangen.
Kom massen i tærteformene og bag dem i ca. 45 min. ved 175ºC.
Når tærterne er bagt og afkølet, smøres de med mørk chokolade (tyndt
lag) og kommes i køleskabet.
Pisk Fløden til flødeskum med flormelis og vanilje.
Cremen smøres nu på tærterne i ca. 2 cm. tykkelse.
Jordbærrene vaskes og kommes på tærterne.
 
Tips: Dejen til tærterne skal rulles ud, så den bliver tynd.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.632 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her