Logo

Jordbærtærte med kokostop

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g jordbær evt. frosne
115 g smør eller margarine
170 g sukker
1 æg
60 g hvedemel
1 tsk bagepulver
125 g kokosmel

Jordbær kommes i bunden af en smurt tærteform og drysses med sukkeret.
Smørret smeltes i en gryde.
Resten af ingredienserne kommes i og der røres rundt indtil det er en ensartet dej.
Dejen stilles i køleskab indtil den er kølet af.
Små klumper af dejen flades ud over jordbærrene indtil jordbærrene er helt dækket.
Sættes i ovnen i 25 min. ved 200°C.
Kan spises lunken og kold, perfekt med cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her