Logo

Kage med appelsin og kakao

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g blødt smør
250 g sukker
2 æg
1 dl 16 sure appelsiner
225 g hvede hvedemel
2 spsk kakao
2 tsk bagepulver
2 tsk vanilje
1 dl mælk
 
Pisk æg og sukker skummende.
Bland hvedemel, kakao, bagepulver og vanilje.
Hæld det skiftevis i dejen sammen med appelsin juice og mælk.
Smelt smørret og kom det i dejen.
Bages ca. 45 min. ved 175ºC i en springform.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.907 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her