Logo

Kage med vaniljemælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skærekage. Den er meget nem at lave.

3 æg
3 dl sukker
1 dl kogende vand
3 dl hvedemel
2 tsk bagepulver

Fyld:
125 g margarine
1 dl mælk
4 spsk vaniljesukker

PYNT: Flormelis

Pisk æg og sukker skummende med mixeren.

Tilsæt det kogende vand og rør rundt.

Bland hvedemel og bagepulver og vend det i.

Hæld dejen i en smurt og raspdrysset form ca. 22 cm i diameter.

Bag kagen på en rist nederst i en 175ºC varm ovn i ca. 40 minutter.

Lad kagen stå nogle minutter i formen.

Vend den ud på en rist og lad den køle af.

Del den i 2 bunde.

Lad fedtstof og mælk til fyldet koge kraftigt i 2 minutter.

Tag gryden af varmen og pisk vaniljesukkeret i.

Dryp indersiden af de 2 bunde med den varme vaniljemælk.

Læg de 2 bunde ovenpå hinanden.

Sigt lidt flormelis ovenpå.

Kagen kan holde sig i en dåse 1-2 dage, hvis den opbevares køligt.

 

Den kan fryses.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her