Logo

Kaiserschmarrn - Kejserpandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Én bid og I er på pisterne i Østrig!


4-5 æg
2 ½ dl (200 g) hvedemel
5 dl mælk
3 spsk sukker
1 knivspids salt
lidt kardemomme
2 spsk rosiner og/eller sukat
Tilbehør:
flormelis
tyttebær el. lign.
evt. frugtkompot

Pisk æggeblommer med lidt sukker og en bitte smule salt. kom hvedemel og æg i lige som til en alm. pandekagedej.
Pisk æggeviderne til "sne" - helt stive og vend dem i.
Kom rosiner og måske lidt sukat i.
Steg på panden som meget tykke pandekager på begge sider og når den er ved at være færdig, så skærer du den i stykker og kommer i et fad.
Serveres med flormelis, tyttebær el. lign og måske også frugtkompot.



Inge Jacobsen har venligst sendt billedet.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (10 stemmer)
Siden er blevet set 6.501 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her