Logo

Kanelsnegle - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kanelsnegle - Maries


Hvis du vil have en meget sprød gærdej, kan smørmængden forøges til det dobbelte, men det skal rulles i dejen som til Wienerbrød - se dette.

Ca. 8-10 stk (med glasur på billedet)


# Ingredienser 

50 g gær

1 dl mælk

1 spsk sukker

½ tsk salt

1 æg

100 g blødt smør

ca. 300 g hvedemel (5 dl)

Fyld:

100 g smør

100 g brun farin

½ spsk kanel

75 g rosiner

Glasur:

100 g flormelis

1 spsk rom eller vand


* Tilberedning 

Udrør gæren i den lune mælk.

Kom sukker, salt og sammenpisket æg i.

Fin­del smørret i melet.

Kom det i dejen og ælt den sammen.

Sæt den til hæv­ning et lunt sted en god halv time.

Rul dejen ud til en stor firkant.

Rør smør og farin sammen og smør det på dejpladen.

Drys kanel og rosiner på.

Rul sammen herom.

Skær dejpølsen i 1 cm tykke skiver.

Lad dem efterhæve et kvarter.

Bag sneglene ved 200°C i ca. 15 minutter.

Rør flormelis sammen med rom eller vand og glaser sneglene hermed. 




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.316 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her