Logo

Kanelsnegle 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g gær
2 dl skummetmælk
75 g kvark 5+ eller Cheasy A-38
1 helt æg
1 æggehvide
2 tsk sukker
1 tsk salt
500-600 g hvedemel

Fyld:
1 stort syrligt æble, revet
1 spsk rørsukker
1 spsk kanel
1 spsk vaniljesukker

Gæren udrøres i den lunede mælk.
Sukker, Cheasy A-38 og de sammenpiskede æg tilsættes.
Hvedemel og salt blandes og tilsættes gradvist.
Dejen æltes godt og stilles til hævning et lunt sted med et fugtigt klæde over i 25 min.
Dejen slåes ned og rulles ud på en melet bordplade.
Fyldet blandes og smøres ud på 2/3 af dejen.
Dejen rulles sammen til en pølse, således at der sluttes med den del af dejen, der er uden fyld.
Pølsen skæres i ca. 2 cm. Tykke skiver, der lægges på bagepladen, beklædt med bagepapir.
Lad sneglene efterhæve lunt i 15 min.
Bages nederst i ovnen ved 200°C i ca. 20 min.

Tips: Gerne dobbelt portion af fyldet så bliver de bedst
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.016 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugttærte med vanillecreme En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Saras lækre mandelæblepieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grøn lagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ForårsdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os