Logo

Kanelsnegle 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dej
300 g hvedemel ( 6 dl )
100 g smør eller margarine
50 g gær
1 spsk sukker
1 æg
1 dl mælk
 
Remonce:
100 g smør
100 g brun farin (1 1/2 dl )
2 tsk kanel
 
Glasur:
100 g flormelis (1 dl )
1 spsk kogende vand
1/2 tsk salt
 
Mælken lunes, kommes i et fad - heri opløses gæren.
Hvedemel og de øvrige ingredienser blandes i, og det hele æltes sammen til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse - tildækket.
Dejen deles i to lige store dele og rulles ud til to firkanter (ca. 30x30 cm), hvorefter fyldet fordeles over hele fladen.
Rulles sammen til en roulade og skæres ud til 24 lige store stykker, sættes på en bageplade, beklædt med bagepapir,og trykkes flade. Hæver ca. 20 min. på et lunt sted - tildækket.
Pensles med æggestrygelse og bages på ovnens midterste rille i ca. 15 min. ved 175ºC.
Efter afkøling pyntes sneglene med glasur.
Er fryseegnede uden glasur.

 
Tips: Smørret skal IKKE smeltes men æltes ind i dejen som det sidste.Sneglene er fedende, men virkelig gode.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 965 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karin brød En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbletærte med CalvadossauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kongelige æblehornEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær-hyggeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os