Logo

Lagkage bunde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bisquitebunde Genoise - 1 kage

4 æg
125 gr sukker
100 gr hvedemel eller 125 gr hvedemel, hvis den skal være lys
25 gr cacao

Æggene piskes sammen med sukkeret til en æggesnaps. Hvedemel og cacao sigtes og vendes i.
Bages i en smurt springform ved 190º i ca. 30-35 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.082 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her