Logo

Makroner, små

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g mandler
2 æggehvider
100 g sukker
1 knsp. hjortetaksalt

Mandlerne skoldes, smuttes og hakkes fint, hvorefter de blandes med de stiftpiskede hvider, sukker og hjortetaksalt.
Dejen ristes i en gryde ved meget svag varme, til den er sammenhængende, hvorefter den ældes i en skål og røres, til den er kold.
Sættes med to teskeer på en smurt plade og bages ved svag varme.
Mandlerne kan aftørres og benyttes uafskallede.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.847 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her