Logo

Moster Lenes morgenboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Boller

25 g gær
½ liter lunkent vand
2 tsk salt
en god sjat olie
9 dl hvedemel

Rør gæren ud i vandet og bland resten af ingredienserne i. Dejen skal være meget lind. Sæt til hævning i køleskabet natten over, eller min. 8 timer. Næste morgen varmes ovnen op til 225ºC og bollerne sættes på pladen med skeer. Bages 15 min.

Lune med ost og marmelade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.493 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her