Logo

Napoleonskager med citruscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 plader butterdej

Fyld:
2 æggeblommer
2 ½ dl mælk
50 g sukker
2 tsk majsstivelse
reven skal af en usprøjtet appelsin
½ dl limesaft
½ dl citronsaft

Pynt
2 ½ dl piskefløde
1 tsk sukker
tynde skiver lime
lidt fintstrimlet appelsinskal

Lad butterdejspladerne tø op ved stuetemperatur ca 20.min.

Creme:
Bland æggeblommer, mælk, sukker og majsstivelse i en lille kasserolle og bring det i kog under omrøring.
Lad det koge i 1 min. rør safter og skal i og køl af.

Prik de optøede butterdejsplader med en gaffel.
Bag dem på næstnederste rille ved 210° i ca. 8 min. til de er gyldne og høje. Køl af.

Flæk de bagte stykker butterdej i to.
Pisk fløde og sukker til skum og vend halvdelen i den helt kolde creme.
Bred cremen ud på bunden af kagerne og læg " låget" over.
Dekorer med den resterende flødeskum og pynt.
Kagerne bliver bløde, hvis de lægges sammen, før de skal serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.058 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her