Logo

Nem chocoladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

325 g hvedemel
250 g sukker
1 dl kakao
¾ tsk natron
3 æg
3 ¾ dl appelsinjuice
150 g smeltet margarine
 
Tænd oven på 175ºC.
Alle de tørre ting blandes.
Æg, juice og den smeltede margarine røres i .
Dejen hældes i en smurt springform, bages ca. 40 min. ved 175ºC.
Pålægschokolade kan evt. lægges på den varme kage og smøres ud.
Hvis man ikke har noget appelsinjuice, kan kakaomælk også bruges, kagen
bliver bare ikke ligeså fugtig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her