Logo

Orangetoppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g palmin
150 g flormelis
3 spsk kakao
reven skal af en appelsin
125 g cornflakes

Smelt palminen ved svag varme og tag gryden væk fra varmen. Bland flormelis med kakao og sigt det ned i palminen. Rør til sukkeret er smeltet. Skyl appelsinen i varmt vand og riv skallen på råkostjernats fine del. Bland den revneskal i kakaomassen og rør det godt sammen. Kom cornflakes i og rør i blandingen, til alt er godt fordelt.
Når blandingen begynder at blive lidt fast, sættes den med to teskeer i små toppe på bagepapir eller pergamentpapir.

Tips: Orangetoppe kan også tilsættes hakkede nøddekerner eller rosiner.
Orangetoppe er ikke fryseegnede.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her