Logo

Paddehattecupcakes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Paddehattecupcakes

Disse kager skaber lykke ved enhver børnefødselsdag.

 

18 cupcakes:

225 g usaltet smør

225 g sukker

225 g hvedemel

2 tsk bagepulver

4 æg

1 tsk vaniljeekstrakt

Glasur:

375 g flormelis, sigtet

225 g usaltet smør

1 knsp salt

rød frugtfarve

50 g hvid fondant

 

Varm ovnen op til 175°C og læg 18 papirforme i muffinforme.

Rør alle ingredienser kagerne sammen i en stor skål med en elektrisk håndmikser, til dejen er glat og bleg - det tager 2-3 minutter.

Fordel dejen i papirformene og bag kagerne i 20 minutter.

Tag formene ud af ovnen og lad dem køle af i 5 minutter.

Løft papirformene op af formene og lad kagerne køle af på en rist.

Lav glasur:

Rør flormelis, smør og salt sammen i en skål med en elektrisk håndmikser, til det er glat.

Tilsæt et par dråber frugtfarve og rør, til glasurens farve er ensartet.

Rul fondant ud (tykkelse: 3 mm) og tryk små cirkler ud.

Smør den røde glasur på kagerne og læg de hvide cirkler oven på.

Opbevar kagerne uden glasur i en lufttæt beholder i op til 3 dage, eller frys dem i op til 3 måneder.

 

Variationer:

 

Koala cupcakes

Følg basisopskriften. Udelad fondant.

Farv glasuren med brun frugtfarve i stedet for rød.

Tegn ansigtet af en koalabjørn på hver kage: Brug en chokoladedækket paranød som næse, 2 halve valnødder som ører og 2 stykker slik som øjne.

 

Slangecupcakes

Følg basisopskriften.

Til pynt erstattes den hvide fondant med 50 g grøn fondant.

Pensl hver kage med lidt frugtgele.

Rul den grønne fondant tyndt ud og tryk 18 cirkler (diameter: 6 cm) ud med en kageudstikker. Læg en cirkel på hver kage.

Lav træer: Skær 6 chokoladepinde i hver 3 dele (længde: 5 cm) og stik dem lodret ned i fondanten.

Lav slanger: Rul 50 g rød fondant ud til 18 pølser (længde: 15 cm).

Rul slangerne rundt om hver sit træ og pynt med slikøjne.

 

Glimmercupcakes

Følg basisopskriften. Ude lad fondant.

Pynt den røde glasur på kagerne med sukkerkugler med guld- og sølvglans.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her