Logo

Pandekager med grønsager i jordnøddesmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 portion bagte pandekager
2 stilke bladselleri
150 g champignoner
½ spidskål
1 lille rød peberfrugt
2 spsk olie
½ dl grønsagsbouillon
2 spsk jordnøddesmør
2 tsk citronsaft
salt, peber
 
Skær bladsellerien i stænger, peberfrugten i strimler og champignonerne i kvarte.
Snit kålen i strimler.
Varm en stegegryde eller wok godt op og tilsæt olien.
Steg grønsagerne 3-4 min.
Tilsæt bouillonen og kog op.
Tilsæt jordnøddesmør og lad det koge sammen et par minutter.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Fyld grønsagerne i pandekagerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.943 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her