Logo

Rabarber-ostekage med jordbærsauce - mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

200 g rabarber, skåret i stykker
100 g sukker
200 g flødeost
¾ dl fløde
1 helt æg
1 æggeblomme
15 g hvedemel

Sauce:
200 g jordbærmos
2 spsk sukker
1 citron, saften heraf

* Tilberedning

Kom rabarber og sukker i en glasskål.
Sæt skålen i ovnen i 4 min ved 100% og hæld derefter indholdet i en foodprocesser og purér det.
Tilsæt flødeost, fløde, æg, æggeblomme og hvedemel.
Bland det hele godt sammen.
Hæld blandingen i portionsskåle og sæt dem i ovnen i 3 min ved 25%.
Skru op til 100% og bag 3 minutter endnu.
Drej skålene imens, så kagerne bages jævnt.
Stil dem til afkøling. 


Bland jordbærmos, sukker og citronsaft til en sauce.
Sæt kagerne og saucen køligt før serveringen.


Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.681 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her