Logo

Rabarberroulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarberroulade


# Ingredienser

Rabarbermarmelade:
8 stilke rabarber
200 g rå rørsukker
2 spsk friskreven ingefær
Nonoxal
 
Roulade:
4 æg
50 g hvedemel
50 g kartoffelmel
100 g sukker
50 g mandler
1 spsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
1 knsp. salt

* Tilberedning

Rabarbermarmelade: Skær rabarberstilkene i grove skiver og kog dem med sukkeret.
Rør af og til og smag til med reven ingefær.
Til­sæt nonoxal og afkøl rabarbermarmeladen.
 
Roulade: Smut mandlerne og hak dem meget fint, eventuelt i en blender.
Pisk æggeblommerne med vaniljesukker og sukker til det skummer. Tilsæt de hakkede mandler.
Pisk æggehviderne stive med salt og vend forsigtigt hviderne i de piskede blommer.
Sigt hvedemel og kartoffelmel og vend i æggeblandingen.
 
Smør dejen ud på en bageplade med bagepapir, ca. 40 x 30 cm.
Bag dejen i ovnen ved 220 ºC i 10-15 minutter.
Vend "kagen" ud på et fugtigt viskestykke, rul sammen og lad den ligge i ca. 10 minutter.
Rul den ud igen og læg den over på et nyt stykke bagepapir drysset med sukker.
Fordel rabarbermarmeladen og rul rouladen sammen.
 
Pynt eventuelt rouladen med "frostet" ribs:
200 g ribs
120 g flormelis
 
Stil ribsene på køl et par timer.
Drys de fugtige ribs med flormelis og lad dem stå i stuetemperatur i en times tid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.567 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her