Logo

Rabarbertærte med smuldredej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g hvedemel
75 g sukker
150 g margarine
400-500 g vinrabarber
sukker og kanel
 
Kom melet og sukker i en skål og hak margarinen i småstykker heri.
Skyl rabarberne, skræl dem og skær dem i skiver.
Kom dem i en tærteform eller lign. og drys med sukker og kanel, fordel dejen over rabarberne.
Kagen bages i en 200°C varm ovn til den er lysebrun ca. 25 min.
Serveres med is, flødeskum eller cremefraiche
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,3 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.990 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Landbrød med kærnemælkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bondebrød 3Her er opskriften på en lækkert bondebrød. Husk at brødet skal laves i god tid, da...
• Mandelrand med mokkaovertrækEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokospandekager 2En stak pandekager er til at blive lækkersulten af. Her er de tykke kærnemælkspandekager...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os