Logo

Russer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l. mælk
125 g gær
125 g sukker
250 g fedtstof
5 æg
Hvedemel
 
Ægtes med det nødvendige hvedemel.
Vejes af i stykker a 800 g
Slås op i flade brød i pladens længde.
Efter bagning skæres de i skiver, dyppes med den ene side i smeltet smør, overdrysses med sukker og mandler og ristes i en varm ovn.
Når de er tilstrækkelig ristet på den ene side, behandles den anden side på samme måde.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.621 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mexikanske pandekager med kalkunfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage á la MadsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Norsk fuldkornsbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MarcipanisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!