Logo

Russer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l. mælk
125 g gær
125 g sukker
250 g fedtstof
5 æg
Hvedemel
 
Ægtes med det nødvendige hvedemel.
Vejes af i stykker a 800 g
Slås op i flade brød i pladens længde.
Efter bagning skæres de i skiver, dyppes med den ene side i smeltet smør, overdrysses med sukker og mandler og ristes i en varm ovn.
Når de er tilstrækkelig ristet på den ene side, behandles den anden side på samme måde.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.201 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• GulerodstrekanterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Squashkage 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber galetteMørdej er noget af det nemmeste overhovedet. Man kan endda gøre det med de bare næver! Det...
• Parfait med ahornsirup og valnødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os