Logo

Safranmuffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl mælk
½ g safrantråde
1 tsk sukker
1 sammenpisket æg
2 spsk olie
140 g hvedemel
140 g majsmel
1 ½ tsk bagepulver
1 tsk salt
 
Stød safran let med sukkeret, og bland dette med mælken.
Tilsæt olie og æg.
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål, tilsæt safranmælken, og pisk dejen glat.
Fordel dejen i 10 muffinforme, fyld kun ¾ op.
Bag ved 200ºC i 12-15 min til de er gyldne.
Lad dem afkøle en smule og spis dem lune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.681 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her