Logo

Saftig gulerodskage med flødeostecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gulerodskage:
2 æg (str. M eller L)
250 g farin
500 g groftrevet gulerod
325 g hvedemel
1 tsk bagepulve
2 tsk natron
½ tsk salt
2 tsk vaniljesukker
3 tsk st. kanel
50 g kokosmel
2 ½ dl æblemos
lille bradepande ca. 25x35 cm.
Pynt: glasur
 
eller
 
Flødeostecreme:
200 g flødeost naturel
125 g blødt smør
125 g flormelis
2 tsk vaniljesukker
 
Guleroskage: Pisk farin og æg rigtig godt.
Rør æblemos og de revne gulerødder i. Bland de tørre dele, og rør dem i
dejen. kom den i en smurt bradepande. Bag kagen på miderste rille i en
190ºC varm ovn i ca. 40 min.
Lad den køle af og vend den ud på en rist.
Pynt den med glasur eller Flødeostecreme.
Flødeostecreme:
Rør flødeosten med smør, flormelis og vaniljesukker.
Tips: Flødeostcremen er meget fed !!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.127 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her