Logo

Saltboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl mælk
25 g gær
1 tsk salt
2 tsk sukker
40 g smør
450-500 g hvedemel

pensling:
smør
havsalt
kommen

Gæren udrøres i den lune mælk.
Fedtstof smuldres i melet og tilsættes sammen med salt og sukker.
Dejen æltes til den er blank og smidig.
Formes til boller og hæver lunt i ca. 45 min. tildækket.
Pensles med sammenpisket æg og der trykkes en klat smør i hver bolle. Derefter drysses med havsalt og kommen.
Bages ved 225°C ca. 10 - 12 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.900 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her