Logo

Sandwichboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl kærnemælk
2 dl sødmælk
25 g gær
2 tsk salt
300 g hvedemel (6 dl)
50 g groft rugmel(1 dl)
Pynt: 1 æggehvide og sesamfrø til drys    
 
Rør gæren ud i lidt af væsken, og pisk den sammen med resten af
væsken, salt og 250 g hvedemel og rugmelet.
Lad denne fordej stå tildækket, et par timer et lunt sted, indtil den
bobler.
Ælt den med resten af melet, og lad den hvile et kvarters tid.
Form den til 14 boller, der rulles let ud med kagerullen, og stilles til
hævning ½ time, tildækket.
De pensles med sammenpisket æggehvide og drysses med sesam, før de
bages i ca. 15 min. ved 225°C.
Er fryseegnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.047 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her