Logo

Tebirkes med remoncefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
100 g smeltet smør el. ¾ dl Becel
1 dl mælk
1 pk. gær
½ tsk groft salt
1 tsk sukker
125 g hytteost
350 g hvedemel (6 dl )
 
Remoncefyld:
50 g blødt smør
40 g sukker
1 tsk vaniljesukker
 
Dej:
Bland smør og mælk i en skål.
Rør gæren heri og tilsæt øvrige ingredienser (gem lidt hvedemel til udrulning).
Ælt dejen godt igennem.
Rul den med det sammme ud i en aflang plade ca. 20 gange 65 cm.
Smør remoncenfyldet på og fold dejen sammen, så der bliver 3 lag.
Skær den ud i 12 stykker og lad brødene hæve på plade, ca. 30 min. Pensl den med æg/vand, drys med birkes og bag dem midt i ovnen.
Remoncefyld:
Blødgør fedtstoffet, rør derefter sukker og vanilje i.
Tips: Tebirkes er velegnede til dybfrysning, hvis der ikke er kommet remoncefyld i. Tebirkes smager også fantastisk uden remonce. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.962 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her