Logo

Tirami su - kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

16 stk Savoiardi kiks (lady fingers)
1 dl marsala (italiensk sød vin) eller cognac /Armagnac
4 kopper stærk kaffe
3  æg
3 spsk sukker
250 g bæger mascarpone
¼ l. piskefløde
Kakao
 
Pisk æggeblommerne tykt med sukkeret og rør marscapone i.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i cremen med bløde bevægelser.
Pisk fløden og vend også den i cremen.
Savoiarde kiksene dyppes i marsalavin/cognac og stærk kaffe, hvorefter de lægges lagvis mellem cremen.
Lav kagen dagen før brug, og lad den stå og trække køligt.
Sigt kakao henover desserten lige før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.814 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her