Logo

Vafler, belgiske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

500 g hvedemel
3/8 l. mælk
3/8 l. vand
4 æg
150 g margarine
100 g sukker
25 g gær
1 spsk olie
salt
vaniljesukker
*


Hvedemel røres med æggeblommer, sukker og vaniljesukker.

Gær opløst i vand tilsættes.

Varm margarinen i mælken.

Olie, margarine og mælk tilsættes dejen.

Rør grundigt, og tilsæt salt og æggehvide.

Lad dejen hæve.


Bages i et meget varmt jern.

HUSK at vende jernet efter at have hældt dejen i, ellers brænder den fast.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her