Logo

Walesstang

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

80 g smør/margarine
2 dl vand
100 g hvedemel
2-3 æg
Pynt: glasur, hakkede nødder
Fyld: Flødeskum

Tænd ovnen og indstil den på 200 ºC.
Bring fedtstof og vand i kog.
Tilsæt melet og rør med grydeske.
Tag gryden af varmen og rør til dejen slipper ske og gryde.
Lad dejen afkøle lidt.
Pisk æggene let sammen et ad gangen.
Tilsæt æg lidt efter lidt.
Rær med elpisker hver gang.
Sprøjt dejen ud til en stang.
Sæt pladen midt i ovnen. Bagetid 20-30 minutter. Se ikke til kagerne de første 15 minutter.
Klip walesstangen op i siden, så snart den er taget ud af ovnen. Så bliver den ikke blød.
Walesstangen kan fyldes med flødeskum.
Pyntes med glasur og hakkede nødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.261 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her