Logo

Barn 2-6 år Focaccia med skinke og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Barn 2-6 år Focaccia med skinke og ost

 

16 stk lige til madpakken eller som mellemmåltid.

25 g gær
3 dl lunken vand
1 spsk olie
1 tsk salt
1 dl fuldkornshvedemel
6,5 dl hvedemel
75 g røget eller kogt, strimlet skinke
¾ dl tomatpuré
50 g revet ost
oregano
 *
Opløs gæren i vandet og tilsæt olie, salt og fuldkornshvedemel.
Rør hvedemel i lidt af gangen, og ælt dejen godt igennem til den er glat og smidig.
Lad dejen hæve tildækket i cirka 1 time.
Slå dejen ned på et meldrysset bord og del den i 16 kugler, som trykkes flade, så de er 1 cm tykke.
Læg bollerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Fordel tomatpuréen på bollerne, drys med skinke og oregano og øverst revet ost.
Bag focacciabollerne ved 250ºC i 10-15 minutter.
Dejen er også god til flûtes.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.126 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her