Logo

Broccolisauce til pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Broccolisauce til pasta


#

150 g bacon i tynde skiver
400 g tørret hvid pasta, fx spaghetti


Broccolisauce:
600 g broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
½ liter Karolines Køkken mild ostesauce
1 spsk hakkede friske korianderblade
friskkværnet peber

*

Læg baconskiverne i en kold pande.

Steg dem først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved ved jævn varme til de er sprøde.

Lad baconen dryppe af på fedtsugende papir og del den i små stykker.
Kog imens pastaen, i en stor gryde, efter anvisningen på emballagen.

Pastaen skal være mør, men ikke blød.

Broccolisauce: Kom broccoli og Mild OsteSauce i en tykbundet gryde.

Bring saucen i kog og kog den ved svag varme i ca. 5 min. Rør af og til.

Tilsæt koriander og peber og smag til.

Ved serveringen: Lad pastaen dryppe af i en sigte.

Anret pasta og broccolisauce lagvis i en stor, varm skål og drys med bacon. Server straks.

Tips: Server evt. Karoline's PastaOst til.
Ikke fryseegnet


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.377 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her