Logo

Is med lun karamelsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Is med lun karamelsauce


#

2 dl vand
85 g sukker (ca. 1 dl)
25 g smør
2 dl piskefløde
1 liter vaniljeflødeis
½ dl piskefløde
1 dåse syltede grønne figner
*


Bring vand, sukker og smør i kog i en pande (ca. 21 cm i diameter).

Kog blandingen ved kraftig varme og under omrøring i ca. 8 min. eller til blandingen er lys gylden.

Tilsæt piskefløde og kog ved svag varme og under omrøring i ca. 8 min.

Lad karamelsaucen køle let af. Rør i saucen af og til.

Skær isen i mindre stykker og kom dem i en skål.

Lad isen tø lidt op, tilsæt fløden og pisk blandingen til softice.
Hæld fignerne til afdrypning i en sigte.

Anret figner og softice på portionstallerkener og server lun karamelsauce til.

Tips: Karamelsaucen kan stå tildækket i køleskabet 3-4 døgn.

Lunes ved serveringen.
Fryseegnet: Nej


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.912 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her