Logo

Kødboller med ost i tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kødboller med ost i tomatsauce


#

1 spsk olie
3 grofthakkede løg (ca. 225 g)
4 små knuste fed hvidløg
4 friske timiankviste
750 g grofthakkede tomater eller 2 dåser hakkede tomater
1 ½ tsk groft salt
friskkværnet peber
1 tsk sukker

500 g magert hakket oksekød
50 g revet gul ost, fx Riberhus ML 16% (30+)
friskkværnet peber
350 g tørret pasta

*


Lad olien blive varm i en sauterpande.

Tilsæt løg og hvidløg og svits dem indtil de bliver klare. 

Tilsæt timian og tomater.

Lad saucen simre i ca. 10 min. - rør af og til.

Tilsæt salt, peber og sukker og smag til.
 
Rør kød, ost og peber sammen.

Tril kødblandingen mellem hænderne til kugler på størrelse med valnødder.

Kom kødbollerne ned i tomatsaucen.

Kog ved svag varme og under låg i ca. 15 min.

Kog pastaen som angivet på emballagen 8-12 min.
Fryseegnet: Ikke afprøvet


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.577 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her