Logo

Spaghetti i tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spaghetti i tomatsauce

3 spsk smør og olie
4 groftrevne gulerødder (ca. 200 g)
2 groftrevne løg (ca. 100 g)
1 lille knust fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater (a ca. 400 g)
1 tsk herbes de provence (fransk krydderiblanding)
1 ½ tsk sukker
1 tsk groft salt
friskkværnet peber

400 g tørret pasta, fx spaghetti
100 g Karolines Køkken pasta- og gratineringsost
2 dl hakket frisk persille (ca. 1 stort bundt)

Smelt smør- og rapsolien i en gryde ved kraftig varme, men uden at brune.

Svits gulerødder, løg og hvidløg i ca. 2 min.

Tilsæt tomater og krydderier.

Bring saucen i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tag låget af gryden og kog saucen videre i ca. 15 min. Smag den til.

Kog imens den tørrede spaghetti efter anvisningen på emballagen.
Ved serveringen: Kom ost og persille i små skåle hver for sig.

Hæld den afdryppede, varme spaghetti i gryden med tomatsauce.

Vend forsigtigt rundt, så det bliver godt blandet.

Hæld spaghettiretten i en varm skål og server straks.
Fryseegnet: Nej

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.288 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her