Logo

Parmesanbagte fladbrød med frisk salsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Parmesanbagte fladbrød med frisk salsa

8 Hjemmebagte "Runde knækbrød" eller Delikatesse knækbrød

75 g groftrevet parmesanost

4 tomater

1 avocado

½ rødløg

(saften fra tomaterne)

saften fra ½ lime eller citron

1 spsk. olivenolie

salt og peber

 

Drys knækbrødet med parmesanost.

Stil brødene i ovnene ved 180°C i ca. 4 minutter.

Skær tomaterne i kvarte, og kom saft og kerner i en sigte (bevar saften).

Skær tomatkødet i små tern, og kom det i en skål.

Skær avocadoen i små tern, og bland dem i tomaterne.

Hak løget fint, og tilsæt det.

Pisk tomatsaft, limesaft, olie, salt og peber sammen.

Hæld dressingen over tomatblandingen.

Server salsaen på eller til brødene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.866 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her