Logo

Picnicpizza

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Picnicpizza

Små minipizzaer som serveres kolde. Smager også rigtig godt som friskbagt.

 

700 g hvedemel

2 tsk salt

40 g gær

4 dl lunkent vand

1 spsk olie (rapsolie, olivenolie eller anden madolie)

Fyld:

200 g peperonipølse skåret i tern

3 spsk tomatpure

1 dl reven mozzarellaost

1 dl reven cheddarost

oregano, salt og peber

 

Bland 500 g af melet sammen med salt.

Rør gæren ud i kropstempereret vand (37°C) og bland væsken samt olien sammen med melet.

Ælt dejen godt igennem og tilsæt mere hvedemel, til du har en smidig dej.

Lad dejen hvile et lunt sted i godt en time.

Fordel dejen fx i små kageforme.

I en skål blandes peperonistykker sammen med tomatpu­re (og evt. vand), før du smager til med salt, peber og oregano.

Oven på dejen, som er fordelt i små kageforme, fordeles tomatpuremassen.

Drys med reven ost på toppen.

Bag pizzaerne i ovnen ved 220°C i ca. 20 minutter.

 

Tips: Du kan selvfølgelig bruge andre faste oste, som du lige har i køleska­bet. Riv de osteskorper, du alligevel har tilovers, selv om en blanding af mozzo­rella og cheddarost giver det bedste smagsresultat

I stedet for peperoni kan også anvendes andre typer pølse, men det er en for­del, at pølsestykkerne har en krydret smag.

Pizzaen behøver ikke nød­vendigvis at bages i små kageforme. Den kan også laves i en almindelig bra­depande, hvor man bagef­ter skærer den i passende, serveringsklare stykker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her