Logo

Pigs in a blanket

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pigs in a blanket

Små pølsepakker smager også skønt på picnic.

 

Lav en pizzadej som til "Picnicpizza" og form cirkler (5 cm i diameter) af dejen.

Læg en pølse (cocktailpølse eller lign.) i midten sammen med lidt ket­chup og pak pølsen ind, så den får dej på begge sider.

"Pigs in a blanket", som de kalde på engelsk, bages færdig på samme måde som picnicpizzaer.

 

Picnicpizza:

700 g hvedemel

2 tsk salt

40 g gær

4 dl lunkent vand

1 spsk olie (rapsolie, olivenolie eller anden madolie)

Fyld:

200 g peperonipølse skåret i tern

3 spsk tomatpure

1 dl reven mozzarellaost

1 dl reven cheddarost

oregano, salt og peber

 

Bland 500 g af melet sammen med salt.

Rør gæren ud i kropstempereret vand (37°C) og bland væsken samt olien sammen med melet.

Ælt dejen godt igennem og tilsæt mere hvedemel, til du har en smidig dej.

Lad dejen hvile et lunt sted i godt en time.

Bag pølsepakkerne i ovnen ved 220°C i ca. 20 minutter.

 

Tips: Pølsepakkerne behøver ikke nød­vendigvis at bages i ovnen. Den kan også laves i en campingpande med låg og svagt blus eller på resterne af grillens gløder (vend ofte).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.119 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her