Logo

Piri-piri kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk kylling
Chilisauce:
½ dl knuste tørrede piri piri chilier
1 stor fed hvidløg (mast)
2 dl olie
2 tsk whisky
1 spsk frisk citronsaft
 
Kyllingen flækkes og gnides med salt.
Grilles på varm trækulsgrill 20 - 30 min, lad den hvile 5 -10 min.


Chilisauce: Kom alle ingredienser i en gryde og bring det i kog, og lad det
simre for lavt blus 5 min.
Del de halve grillede kyllinger i mindre stykker og pensel dem med
rigelig chilisauce
Serveres med salat og bådkartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.837 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her