Logo

Pita med grillet kalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hurtig pita med fugl på grillen - kan også panderistes, hvis grillen er lånt ud ...

Fars:
1 spsk hele gule sennepskorn
2 spsk yoghurt naturel
2 spsk mangochutney
2 tsk karry
1 tsk køkkensalt
1 knivspids cayennepeber
500 g kalkunkød, hakket
4 spsk forårsløg
4 spsk frisk mynte
Dressing:
3 spsk mangochutney
1 tsk karry
2 dl yoghurt naturel
3 spsk forårsløg
3 spsk frisk mynte
salt og peber
4 pitabrød
1 salathoved fx iceberg eller et grønt/rødt

 

A. Klargør grillen.

Steg sennepskornene på en tør pande (i køkkenet), til de begynder at poppe.

Kom kornene over i en skål.

Bland i denne skål alle ingredienserne til farsen.

Form fire hakkebøffer af farsen.


B. Bland ingredienserne til dressingen i en lille skål og stil den koldt.

C. Er kullene i grillen hvide og klar? Grill bøfferne ca. 5 min. på hver side.

Drys dem undervejs med salt og peber.

D. Tilbered pitabrødene.

Skær dem åbne og læg 1 bøf samt noget hakket salat og dressing i hver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her