Logo

Hakket ål med sesamchips

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk hakket hvidløg
2 spsk hakket skalotteløg
2 spsk finthakket citrongræs
2 spsk finthakket rød chili
3 spsk finthakket svampe
2 spsk olie
1 spsk stødt fem krydderi
1 spsk karry
¾ kg glasål
2 spsk grofthakkede jordnødder
1 rød chili i tynde skiver
100 g sesamchips

Sauter hvidløg, skalotteløg, citrongræs, chili og svampe i olie. Tilsæt femkrydderi, karry og ål. Sauter blandingen i 5 minutter til ålen er gennemstegt. Anret på et fad og garner med jordnødder og chili. Server chipsene til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.825 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her