Logo

Røget laks med løg og svampesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 bdt forårsløg
1 ¼ dl grønsags- eller hønsebouillon
1 spsk tør hvidvin
200 g champignoner eller kantareller
1 spsk citronsaft
salt
peber
2 spsk koldpresset olivenolie
4 skiver røget laks
1 bakke karse

Roden og de visne blade fjernes fra forårsløgene. De skylles grundigt i rindende vand, duppes tørre og med ⅔ af de grønne blade skæres de i 3 cm lange stykker.
Bouillon og hvidvin bringes i kog. Forårsløgene tilsættes og koger ved svag varme under låg, i 3-5 min. til de er lige netop møre.
Svampene gøres i stand. De skylles og skæres i tynde skiver der straks dryppes med citronsaft, ellers bliver de mørke.
Forårsløg og svampe fordeles på 4 tallerkener og drysses med salt og peber. Salaten dryppes med olivenolie. Laksen skæres i ikke for tynde strimler og lægges ved siden af salaten. Karsen klippes over salaten.

Servér brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.810 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her